Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

15 aug. 2013

Modalitatea de a folosi o versiune TRIAL la nesfarsit (Legal)

Scriam ieri primul articol despre ''Cum poți foloși la nesfarșit orice versiunea TRIAL'' La sfâșitul articolului spuneam că metoda nu funcţionează pentru toate programele, antivirusul, fiind unul dintre aceste Software care nu pot fi folosite la nesfârşit, aplicând metoda prezentată în articol. Astăzi vin cu partea a doua, sau cu un al doilea articol în completare, această metodă presupune instalarea programului Revo Uninstaller (există şi varianta portabilă).  
  Am să vă explic pe scurt şi pe înţelesul tuturor, de ce este posibil folosirii unei versiuni trial la nesfârşit şi cum utilizăm Revo Uninstaller.
1. La instalarea unei versiuni trial a unui program, acesta îşi crează în regiştri anumite key printre aceste key fiind şi aceea în care este scrisă data la care a fost instalat, urmând ca după 30 de zile de la instalare să blocheze funcţionarea programului şi să transmită mesajul de update la versiunea full. Pentru un cunoscător este uşor să modifice aceste key, însă pentru alţii acest lucru este ca şi limba chineză (o enigmă totală) şi atunci băieţii deştepţi au creat Software ca Revo Uninstaller.
Ce face el?
 La prima vedere nimic interesant este un utilitar cu ajutorul căruia puteţi dezinstala programe. Bine, bine aţi spune, dar pentru asta am şi utilitarul din Windows, la ce bun să instalez un alt program pentru a face acest lucru. Şi acum vin şi vă spun...
Care este diferenţa între a dezinstala cu unealtă din Windows şi cu Revo Uninstaller..?
 Windows-ul dezinstalează programele însă lasă acele, urme de intrare" acest, defect" a fost special creat pentru evitarea pirateriei, el dezinstalează, însă nu şterge complet, memoria de recunoaştere a programului", După o dezinstalare din Windows, în momentul în care veţi dori să reinstalaţi acelaşi program, acesta va găsi urma lăsată şi va recunoaşte că a mai fost prin sistemul dvs. anunţându-vă numărul de zile în care mai puteţi folosi versiunea trial (în cazul în care mai sunt) de la prima lui instalare. Soluţia să folosiţi programul trial in continuare, este să reinstalaţi Windows. atunci key de regiştri fiind rescrise, totuşi e stresant să instalezi windows-ul la fiecare 30 de zile.
  Un alt minus al acestei metode este acela că, datorită faptului că nu şterge în totalitate programul, la instalări şi dezinstalări repetate de programe pot apărea erori, datorită anumitor conflicte în utilizarea a două programe simultan. Nu ştiu dacă vi să întâmplat ca atunci când doriţi să instalaţi un Software, să luăm exp. unui antivirus... Kaspersky, acesta să nu poate fii instalat pentru că a depistat existenţa unui alt antivirus Nod32, să spunem, asta deşi dvs. ştiţi bine că l-aţi dezinstalat şi că teoretic Nod32 nu se mai află instalat pe sistemul de operare, greşit..., 

  Am pe un alt blog un articol despre ,,Cum se dezinstalează un antivirus în mod corect".
  Ei bine tocmai pentru a corecta aceste dezavantaje au fost create unele Software mai mult sau mai puţin eficiente. Eu o să vă vorbesc despre Revo Uninstaller pentru că are o variantă Free, este stabil, neproducând erori în sistem în urma dezinstalării unui program.
Ce face acest program?
  Şterge orice urmă a existenţei unui program în sistemul dvs., astfel după dezinstalarela programului cu Revo Uninstaller, îl puteţi reinstala din nou, fără ca acesta să ştie că a mai fost anterior instalat, considerând că e la prima instalare, începând numărătoarea după fiecare reinstalare de la 30 de zile, (sau nr. de zile în care vă este permisă folosirea versiunii Trial).
  Am să vă spun în mare ce trebuie să faceţi pentru a dezinstala complet un program, urmând să ataşez un videotutorial în cel mai scurt timp.

1 instalați Revo Uninstaler, Îl descărcați gratuit de Aici.
2 Rulaţi programul.
3 Din fereastră deschisă alegeţi programul pe care vreţi să îl dezinstalaţi. Click dreapta - Uninstall - Yes - bifaţi Advanced - Next -Yes - Ok - Next - Next - Next -
* Bifaţi doar ce e îngroşat  Delete - Yes - Dacă aţi omis ceva vă va apărea din nou fereastra pentru a sterge, bifaţi tot ce e scris îngroşat, dacă trebuie expandaţi fişierul până daţi de ceea ce trebuie să ştergeţi ( Delete) - Next - ( Select All - Delete - Next - Yes - Ok) - Next- Finish
 Aceste comenzi diferă de la program la program, dar în mare sunt aceleaşi, cert este că trebuie să ştergeţi toate urmele programului respectiv din sistemul dvs. Revo Uninstaller o face pentru voi, însă va trebui să aveţi puţină grijă la ce bifaţi şi ceea ce ştergeţi.
  Ştiu pare complicat, dar o să vedeţi că în realitate nu e chiar aşa, fiind necesară doar puţină atenţie şi câteva click-uri.
  Dacă aveţi întrebări, sau dacă întâmpinaţi probleme în descărcarea instalarea sau rularea acestui program vă aştept să postaţi în rubrica de comentari şi o să încerc să vă ajut pe cât posibil.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!