Abonați-vă pentru Noutăți!

'Promit să nu fac Plagiat.

31 iul. 2013

Deblocheaza contul de Messenger cand nu stii raspunsurile intrebarilor de siguranta

cum spargi parola de mess
Vă puteţi debloca un cont de Yahoo, chiar dacă și atunci cand nu mai ştiţi răspunsul întrebărilor suplimentare ( întrebările de sigurantă), tot ce trebuie să ştiţi este Id-ul şi parola. În continoare o să vă prezint paşii ce trebuiec urmaţi pentru a vă recupera contul de Yahoo Messenger.
  Unii propun următoarea cale, să deschideţi Yahoo Mesenger să daţi la forgot your password şi apoi să răspundeţi la întrebările ce vă sunt puse. Această metodă e bună, dar doar atunci când îţi aminteşti ce anume ai răspuns la întrebările suplimentare de securitate, dar ce te faci când acest cont îl ai de 4-5 ani iar informaţiile suplimentare nu le-ai salvat, cu atât mai puţin nu ai făcut un print screen paginii în care ţi s-a confirmat crearea contului, (pagina care conţine datele de securitate ale contului nou creat). Răspunsul eronat la una din întrebările puse vă v-a ţine pe loc nepermiţându-vă să treceţi la următoarea etapă (răspunsurile greşite date în mod repetat, vor duce la blocarea contului, dacă acesta nu a fost încă blocat).
 I-aş întreba pe cei ce propun această variantă de deblocare a contului de Yahoo ce ar face în situaţia aceasta?. În situaţia aceasta, ar spune ei, nu mai e posibilă deblocarea contului, acesta fiind pierdut pentru todeauna.
  Eu spun că se poate debloca un cont, dacă îi ştii ID-ul şi parola. În continuare am să vă spun şi cum;
  Deschideţi Yahoo Messenger şi introduceţi parola şi ID-ul contului de Mess şi daţi Sign În, dacă o să vă apară o fereastră în care scrie următorul mesaj, Your account has been locked (81003003) ” intradevar contul dvs. este blocat, dacă nu apare, va trebui să o faceţi să apară (prin tastarea repetată a unor date greşite în căsuţa user sau în căsuţa password după care daţi Sign In), datorită încercărilor repetate, de a deschide mess-ul cu date greşite Yahoo va percepe acest lucru, ca o încercare de, spargere “a contului dvs. şi pentru a preveni acest lucru, va bloca contul. Dacă în sfârşit aţi reuşit să îl blocaţi mai introduceţi odată datele (Username şi Password) şi la deşchiderea ferestrei în care aveţi cele trei opţiuni New user, Sign-in-Problems, şi Try Again (acestea apar doar dacă aveţi instalată o variantă inferioară de Yahoo Messenger şi anume  8 sau 9,dacă aveţi instalată o versiune superioară, dezinstalaţi-o şi instalaţi una din cele două variante, urmând ca după rezolvarea problemei să reveniţi la varianta dorită prin reinstalare), daţi click pe cea din mijloc, Sign -in -Problems, vi se va deschide o pagină asemănătoare celei de la Yahoo Mail în care va trebui să introduceţi Yahoo ID şi passsword. Dacă aveţi noroc cam asta a fost tot, contul v-a fost deblocat Au fost însă cazuri în care paşi au fost alţi dar o să vă pliaţi după situaţie, oricum, nu vă cere informaţi de genul celor cerute dacă aţi urma calea Forgot yoor password. Baftă, dar dacă din diferite motive nu reuşiţi vă învit să
parola de messengercitiţi alte două articole care tratează aceasi temă le găsiţi  AICI si AICI şi dacă tot nu reuşiţi merită să le cereţi ajutorul celor de la Yahoo apăsând AICI. si noul articol AICI
 Articol preluat de pe www.radiointim.wordpress.com

1 comentarii:

Dacă acest articol ţi-a fost util, ți s-a părut interesant, sau ai sugestii de noi articole. Dacă crezi că poți aduce completări... TE ASTEPT!